Unik indretning med tapet

Et tapet kan være med til at skabe en helt unik stemning i dit hjem. Hvis du vælger at give en enkelt væg et mønstertapet, opnår du en spændende effekt, der giver rummet en helt særlig karakter. Om det er stuen, kontoret, børneværelset eller soveværelset, så vil det give en helt særlig stemning. Du kan også vælge et mønstret tapet til hele entreen, så dine gæster bliver budt velkommen med manér. At vælge et tapet med mønster er med til at understrege, at her bor nogle kreative personer, der går op i, hvordan de bor og indretter sig.

Hvis du har nogle gamle skabslåger, der ser kedelige ud, kan du også vælge at få dem tapetseret. Det skaber en helt ny løsning, der bestemt ikke er kedelig. Er det soveværelset, der skal shines op, så vælg fx et flot tapet med mønster til bagvæggen, hvor sengegavlen står op ad, og mal de andre vægge i en farve, der passer til tapetet. Du kan nemt skabe en eksklusiv hotelstil med et sådant tapet. Vælg matchende puder og sengetøj, og det hele bliver flot og indbydende.

Der findes mange tapeter at vælge imellem. Der er både de stormønstrede og farvestrålende tapeter, og så er der nogle, der er mere afdæmpede både i mønstre og farver. Du kan fx få tapet, der ligner en rå betonvæg, eller noget, der ligner en væg af træ. Der findes tapeter til en hver smag og stil, så det er bare med at beslutte sig for, hvordan indretningen skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top