Forskellige slags vine

Jeg elsker forskellige slags vine, og det er jo altid dejligt at smage forskellige og nye vine. Men det er også en jungle, at finde de virkelig gode flasker, og finder jeg endeligt en rigtig god flaske vin, ja så når den er drukket, kan jeg ikke finde den samme slags igen, og det er faktisk lidt øv. Så gad vide om der findes en slags vin smagekasse, så man fik en del forskellige flasker hjem, drak dem, og kunne så genbestille det samme sted hvor man fik smagekassen fra. Det ville være smart. Ja, så skulle det selvfølgeligt være til rimelige priser, og en rigtig god kundeservice. Tænk hvis der var nogle af flaskerne der gik i stykker under transporten, så er det jo vigtigt at afsenderen også troede på mig, så jeg kunne få en erstatnings vin fremsendt. Nu går jeg også ind for økologi, så vinene må da gerne være økologiske, også selvom jeg ikke rigtigt kan smage forskellen, vin er vin, og den skal jf. en meget kendt franskmand enten nydes eller bælles. Jeg hælder til dem der skal nydes, for det er også de vine der ikke giver hovedpine dagen efter. Ja, som i kan læse, så har jeg virkeligt smagt mange forskellige slags vine, og jeg har da også selv forsøgt at fremstille vin i gamle dage, da det var moderne, hovedpine vin, som vi kaldte det – og vi skulle jo selvfølgelig også smage det før gæringsprocessen var færdig, kan ikke lige frem sige at det var jordens bedste vinproduktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top