Folkeskolen er en speciel tid

De fleste vil være enige i, at en af de vigtigste begivenheder i et menneskes liv er tiden i grundskolen. Det er her, vi lærer de grundlæggende ting, får venner for livet og begynder vores uddannelsesrejse.

For mig var grundskolen en tid med både spænding og angst. Jeg glædede mig til at få nye venner og lære nye ting, men jeg var også bekymret for, om jeg ville kunne følge med de andre børn i min klasse.

 Heldigvis havde jeg en fantastisk lærer, som hjalp mig med at finde mig til rette og føle mig godt tilpas i klassen. Hun gjorde det sjovt og spændende at lære noget og opfordrede mig til at stille spørgsmål, når jeg ikke forstod noget.

Jeg husker også, hvor spændt jeg var på at afslutte grundskolen og gå videre til gymnasiet. Det føltes som sådan en stor bedrift, og jeg kunne ikke vente med at begynde at lære om mere komplekse emner og forberede mig på min fremtidige karriere.

Alt i alt var grundskolen en fantastisk oplevelse for mig. Den formede den person, jeg er i dag, og var med til at forberede mig på den næste fase i mit liv. Jeg vil opfordre alle til at værne om deres minder fra grundskolen, for det er en tid, der aldrig vil blive gentaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top