Terapi til børn

Selvfølgelig skal man altid tro på at der kan komme små mirakler, de kommer når man mindst forventer det. Bare tag mig, blev syg på jobbet, og fik en langtidssygemelding – som jeg så fik forhandlet over til at gå på pension. Overgangen var ikke den nemmeste, men kors hvor er jeg bare glad for at det skete den gang. Så små mirakler, selv det at skulle gå fra arbejdsmarkedet, og vænne sig til en helt ny tilværelse, viste sig at være guld værd. Jeg har fået det som blommen i et æg. Jeg var min egen terapeut, og den Terapi pris, var jo lige til at overkomme. Jeg vidste, at skulle jeg få det godt igen, så måtte jeg i gang med at tabe mig – det betød omlægning af kosten og så motion, mig der ikke havde motioneret gennem de sidste 20 år. Det skulle jo også være sjovt, så jeg begyndte at dance, og det gør jeg så stadig, 6 timer om ugen, og vi har det hylende skægt. Den bedste terapi man kan give sig selv. Forskningen siger også, at musik er vejen til de gratis lykke hormoner, og det kan jeg kun give forskningen ret i. Så lidt motion i fitness centret 3 gange om ugen, ned og svømme en til to gange om ugen, gå og løbe ture, og lange cykelture når vejret var til det. Det viste sig at både min psyke og fysiske krop fik det væsentligt bedre. Så kan kun varmt anbefale kuren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top