Små varmepumper til opvarmning

Selvom sommeren er på vej, kan jeg ikke undvære en form for varme. Jeg havde længe gået og ville skifte mit gamle fyr ud, da det var slidt og brugt og ikke var helt så stabilt længere som jeg ønskede det skulle være. For mig var det lidt uoverskueligt at få det gjort i vintertiden, for her var jeg jo afhængig af varmen, og da det gamle fyr ikke var stået helt af, så brugte jeg vinteren på at se hvad der fandtes af nye former for opvarmning. Jeg tog fat på danskvarmeservice.dk da jeg havde fået dem anbefalet af venner og bekendte – og de sagde at det nok var stedet hvor eksperterne i bolig opvarmning sad, Så i første omgang gik jeg lige ind og kiggede på deres hjemmeside, og her måtte jeg erkende at jeg blev nød til at tale med dem.

Store og små varmepumper

Der var virkelig mange muligheder, men valget faldt på en af de små varmepumper, som nemt kunne varme mit lille hus op. Det var en af deres luft til vand varmepumper, bare en af de små. Jeg tænkte, så gør jeg også noget godt for miljøet – for jordvarme og solceller var ikke lige til min bolig og mig. Men luft til vand varmepumperne det var lige mig. Dansk varme service var gode til at rådgive mig i forhold til hvad der var bedst egnet til min bolig, og jeg var overbevist om at de vidste hvad de talte om, og jeg var helt tryg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top