Klinker til det nye badeværelse

Tiden går, og efterhånden kan ens klinker i ens badeværelse komme til at se mindre godt ud, og man får lyst til at skifte klinker og lave et nyt badeværelse. Nogen gange kan der også være fugt nedenunder de gamle klinker, og de er begyndt at løsne sig, så man bare er nødsaget til at få gulvet lagt om. Det sidste kender jeg da noget til, et vandrør var blevet utæt neden under klinkerne på badeværelses gulvet. Det ser man altså bare ikke lige med det samme – og den måde jeg opdagede det på, var at min vand måler begyndte at køre meget stærkt rundt. Jeg fik konstateret hvor utætheden var, og fik derfor heller ikke så lang betænkningstid til at finde ud af hvad jeg så ville. De gamle klinker var udgået, så jeg skulle tænke hurtigt.

Klinker til badeværelset

Jeg gik omgående i gang med at surfe på nettet, og fandt danskfliselager.dk, hvor jeg kunne se at de havde nogle fliser som jeg fandt flotte og som ville passe ind i mit badeværelse. Jeg ringede til Danskfliselager og forhørte mig om den klinke jeg havde fundet, og om der var et sted jeg kunne komme forbi og se den – jeg fik at vide at Køge ville være det nærmeste sted for mig at køre til, og her var der også et showroom hvor den klinke jeg havde set, var opstillet. Jeg fik samtidig at vide, at klinken var lagerførende, så jeg kunne hurtigt få dem leveret hvis det var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top