Hvad har du brug for, hvis du vil starte med at spille padel?

Padel er en sport, der vinder popularitet i Danmark og rundt om i verden. Det er en blanding af tennis og squash og spilles på en mindre bane med fire spillere. Hvis du er interesseret i at dyste med vennerne og have det sjovt på banen, er padel en god mulighed! Men hvis du vil starte med at spille, er der nogle ting, du skal have adgang til. I denne blog vil vi guide dig igennem, hvad du behøver, for at du kan begynde at spille padel.

Padelketcher

Et padel bat er det vigtigste udstyr, du skal bruge, når du vil begynde at spille padel. Padel bats er lavet af kulfiber og gummi og er lettere end en normal tennisketcher. Det betyder, at du kan svinge den med større fart, og den må heller ikke være mere end 45,5 cm bred og 8 cm høj. Hvis du vil købe et padel bat, er der mange butikker, der sælger forskellige mærker og typer.

Padelbolde

I modsætning til tennisbolde er padelbolde lavet med blødt gummi og er mindre i størrelse. Bolde, der er specielt designet til padel, betyder, at du kan spille længere med dem, og de vil ikke ødelægge din ketcher i processen. Du kan finde padelbolde i butikker, der sælger sportsudstyr.

Padelbaner

For at kunne spille padel, har du selvfølgelig også brug for en bane. Padelbaner er lidt mindre end tennisbaner og har glasvægge, hvilket betyder, at bolden kan ramme væggene og stadig være i spil. Der er mange sportscentre og klubber, der tilbyder padelbaner, så du kan finde en i nærheden af dig og booke en tid.

Behageligt tøj og sko

Det sidste, men ikke mindst, er at have på behageligt tøj og sko. Det er vigtigt, at du kan bevæge dig let og frit på banen. Sørg for at have tøj, der er let og åndbart, samt sko, der er egnet til også at træde på glasgulvet. Hvis du vil købe specielle padelsko, er der også butikker, der tilbyder disse.

Venner eller en padel-kammerat

Padel er en teamsport, og du har brug for mindst en modspiller for at spille. Så det er afgørende, at du har en ven eller en padel-kammerat, som du kan træne og spille med. Det vil også gøre det sjovere og mere socialt, hvis du har en medspiller, som du kan dele succeser på banen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top