Der kan gå lang tid hos den gode slagter i Vordingborg

Så er det blevet tid til et besøg hos slagter vordingborg, og det er bestemt ikke bare noget, som du lige drøner forbi for at ordne i skyndingen; faktisk generer det dig, hvis du sjældne gange har så travlt, at du lige bare må smutte ind at købe det, som du skulle have og så løbe med det samme igen.
Slagteren er jo et af de få fødevareområder, som der endnu ikke er udgået eller ubetinget overgået til at være noget, hvor man køber produkterne i en dagligvarebutik.
Der er bare noget ved at få kødet og de andre varer friske og at vide, at hver enkelt sag er lavet i hånden, så det ikke bare er sket på et samlebånd.
Desuden siger det også noget om, at slagterne stadig kan bestå, selvom det er blevet moderne ikke at spise kød.
Men ligesom i gamle dage kan du godt lide at få en snak med slagteren, og det kan godt trække ud, hvis der ikke er andre kunder i butikken, og ellers stiller man sig lige til side, mens en anden kunde, der har mere travlt får handlet færdig.

Der skal være tid at bruge hos slagteren i Vordingborg

Man kender efterhånden nok hinanden, så der er mange ting, man lige skal vænne, og bagefter kommer man så til, hvad man egentlig skal have, og slagteren har måske et bedre forslag, end hvad man selv gik med – eller også vil man gerne have slagteren til at komme med forslag.

Så skal der måske lige købes noget tilbehør ind til det kød, som man lige har fået skåret ud på den helt rigtige måde, og til sidst er der lige nogle snacks, som man “kommer til” at købe med sig, selvom det bestemt ikke var meningen.
Sådan er det et længere ritual, man skal igennem, når man handler hos slagteren, og man kan lide det ritual, for det er blevet en del af ens liv, at man lige skal forbi den her slagter, og skulle man endelig flytte en dag, så vil man gerne rejse langt for at besøge vedkommende igen for at handle.

Back to top