Hvor længe har du brugt en e-cigaret?

Du har måske bemærket, at der er mange flere, end der tidligere var, som der bruger e-cigaretter; eller, det vil sige, at de jo bruger den samme, for det er jo ikke ligesom med almindelige cigaretter, at man smider en ud, efter man har brugt den.
Man kan jo bruge den samme i lang, lang tid, og det er også med til at gøre, at man sparer mange penge på e smøg, hvis man så tidligere var storryger, fordi man skulle have nye forsyninger af tobak ofte, hvor det her mere er en investering, hvor man kan erstatte den dårlige vane, eller man kan bruge det til helt at komme væk fra røg og damp – det er helt op til en selv.
Fordi det også er et sundere alternativ, så er der også mange, der bruger det som en hyggelig vane, som var det at drikke en kop te, som man kan gøre derhjemme eller ude hos andre.
Man troede måske i starten, at man var alene med det her, og man så frem til at fortælle andre om det, men det lader til, at de selv har erfaret det med e-cigaretter,

Der kommer flere og flere til, der bruger e-cigaretter

Det gør så også, at man var en af de første, der brugte den slags herhjemme, og det kunne da også tænkes, at du anskaffede dig din første e-cigaret fra udlandet, fordi det simpelthen ikke var til at anskaffe den slags herhjemme.
Nu er der jo mange af den slags butikker, og det er ikke kun online, man kan købe den slags, for der findes også fysiske butikker med disse sager.
Og det er jo helt vildt at tænke på, at der er butikker, der kan løbe rundt med den slags, for det havde man ikke forestillet sig for bare nogle år tilbage, men det er tydeligt, at der er et marked for den slags nu.
Det vil blive virkelig interessant at se, hvordan det kommer til at udvikle sig med den slags, om der kommer flere onlinebutikker til, eller der måske kommer flere fysiske butikker til.

Back to top