Hårstyling til krøller og langt hår

Det at have langt hår, er nemt at have med at gøre – man vasker det og lader det luft tørre, med mindre at man skal se lidt mere præsentabel ud. Nu har jeg selv både langt hår og krøller, så jeg bruger også en del hårstylingsprodukter når jeg skal have mit hår til dels at sidde ordentligt, men også at mine krøller får det rigtige fald og glans. Selve det med hårstyling, det vil sige, at jeg står og tørrer mit hår med en føntørre og krøller det med et krøllejern, er ikke mig, men jeg ved at det er der mange andre der gør. Jeg er mere den naturlige pige, der anvender hårstylingsprodukter til at håret får det rigtige fald når det hænger ned, at krøllerne får fylde – det er det jeg mener er hårstyling langt hår når det handler om mit hår. Så er der selvfølgelig de festlige begivenheder, hvor håret sættes op op en eller anden fancy måde, og at det bare skal holde – det er en helt anden sag, og helt andre hårstylings produkter der skal til.

Nogle piger har også krøller og dem vil de så gerne af med – så her kræver det også lidt specielle hårstyling produkter og et glatjern. Så trækker man krøllerne ud, og håret kan komme til at sidde som det der er vist på billedet, selvom det er hår med mange krøller.
Mine krøller kan jeg godt lide, og derfor er det også hårstyling krøller jeg køber. Jeg har også altid en af de her Dry Shampoo stående, da det ikke lige er hver dag at jeg får vasket mit lange hår, for det har det nemlig ikke godt af – og det at jeg lige kan putte noget pulver i mit hår, børste det, og så det ser pænt rent ud og ikke er fedtet – er en hurtig løsning for mig, hvis jeg lige er inviteret i byen eller har et vigtigt møde, hvor det er vigtigt at håret sidder bare nogenlunde ordentligt.
Jeg tror at det er vigtigt for de fleste piger og modne kvinder at deres hår ser godt ud.

Back to top