Billeder og billedrammer online

Når man indretter sin bolig, så ønsker man som regel at der kommer et eller andet op at hænge på væggen – nogle vælger at hænge dyre malerier op, men da det er de færreste af os der har råd til at investere i disse malerier, så er der da heldigvis andre muligheder, for at få nogle flotte billeder op at hænge alligevel. Det at der er store flotte billedrammer, gør også at man har muligheden for at få indrammet nogle posters, som bestemt også kan være lige så flotte at se på som et dyrt maleri af en kendt kunster.

Mulighederne er faktisk meget større når man vælger et billede med en ramme, da udbuddet er meget større – jeg googlede køb billeder og køb billeder online, og jeg skal love for at jeg fik et stort udvalg at vælge imellem – og det gav mig da også den ide, at jeg faktisk selv kunne få lavet en posters af en af mine egne billeder, som jeg så kunne få rammet ind i en fin billedramme, og dermed få et helt unikt billede hjem i min stue at hænge.
Ligesom så mange andre ting, så er billeder og billedrammer en smagssag, og smag kan man ikke diskutere – så når jeg skriver, så skriver jeg ud fra min egen smag, og en der elsker kunst og dyre malerier på sin væg, vil nok være dybt uenig med mig i den måde jeg anskuer billeder på.
Men jeg fik lavet tre billeder, ud fra en billedsamling som jeg havde på min foto samling på min telefon – det var den flotteste solnedgang, med min dejlige familie, og ved at der var 3 billeder med samme baggrund, så kunne det hele være der. Det at der er 3 billeder ved siden af hinanden, giver også et eller andet fedt udtryk på en væg, og for mit vedkommende, så dannede det en god ramme om min stue og denne indretning.
Det gode ved at have 3 billeder med billedrammer, er at jeg kan skifte mine motiver ud med andre, hvis jeg nu skulle få nye fede billeder.

Back to top